2534770001 6937044989 Ίασμος Κομοτηνής, Κομοτηνή epiplaismail@yahoo.gr

 

 

 
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΙΑΣΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΙΣΜΑΗΛ

Η επιχείρηση μας, Βιοτεχνία επίπλων Ισμαήλ εξειδικεύεται στις ξυλουργικές εργασίες και δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2010. Με έδρα τον Ίασμο Κομοτηνής και με πολυετή εμπειρία εξυπηρετούμε με μεράκι όλη την Ελλάδα καθώς και το εξωτερικό.


Περισσότερα
 

 

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Κατασκευάζουμε μοναδικά έπιπλα υψηλής ποιότητας, λειτουργικά και εκλεπτυσμένα που ανταποκρίνονται στο προσωπικό σας στυλ.

ΕΣΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΕΣΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Εγκαθιστούμε κάθε ξυλουργική εργασία που κατασκευάζουμε και προσδίδουμε μοναδικότητα στον χώρο σας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Επισκευάζουμε και ανακαινίζουμε ξύλινα έπιπλα και κατασκευές που έχουν υποστεί φθορές από τον χρόνο ή τη χρήση. Επαναφέρουμε την αρχική τους λάμψη και λειτουργικότητα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Είτε επιθυμείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με μοναδικά έπιπλα, είτε να αναβαθμίσετε τον επαγγελματικό σας χώρο, η επιχείρησή μας είναι εδώ για να κάνει τις ιδέες σας πραγματικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έπιπλα

Έπιπλα

Δημιουργούμε μοντέρνα και κομψά ξύλινα έπιπλα και έχουμε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων για να επιλέξετε. Κάθε έπιπλο είναι προσεκτικά κατασκευασμένο, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εντοιχιζόμενες κουζίνες

Εντοιχιζόμενες κουζίνες

Οι εντοιχιζόμενες κουζίνες μας συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική. Είτε πρόκειται για μια μικρή κουζίνα είτε για μια μεγαλύτερη, είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε τον χώρο που πάντα ονειρευόσασταν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουφώματα

Κουφώματα

Τα κουφώματα που κατασκευάζουμε είναι υψηλής ποιότητας και προσεγμένα, προσφέροντας εξαιρετική μόνωση και ασφάλεια. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά για να δημιουργήσουμε παράθυρα και πόρτες που προσφέρουν αντοχή στον χρόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ειδικές Κατασκευές

Ειδικές Κατασκευές

Ειδικευόμαστε επίσης στη δημιουργία ειδικών ξύλινων κατασκευών που προσαρμόζονται στις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών μας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε εξατομικευμένες κατασκευές που θα ταιριάζουν απόλυτα στον σκοπό σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να πραγματοποιήσουμε το επόμενο ξυλουργικό σας έργο. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε με επαγγελματισμό και χαμόγελο, προσφέροντας μοναδικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ