2534770001 6937044989 Ίασμος Κομοτηνής, Κομοτηνή epiplaismail@yahoo.gr
hero image

 

 

 
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΙΑΣΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΙΣΜΑΗΛ

Η επιχείρηση μας, Βιοτεχνία Επίπλων Ισμαηλ εξειδικεύεται στις ξυλουργικές εργασίες και δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2010. Με έδρα τον Ίασμο Κομοτηνής και με πολυετή εμπειρία εξυπηρετούμε με μεράκι όλη την Ελλάδα καθώς και το εξωτερικό.

Στην εταιρεία μας, χρησιμοποιούμε μόνο επιλεγμένα υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας την αντοχή και την αξιοπιστία των παραγόμενων κατασκευών μας.
Οι εξειδικευμένοι μας τεχνίτες εξασφαλίζουν αψεγάδιαστη ποιότητα και άρτιο τελικό αποτέλεσμα.
 

 

 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Είναι να προσφέρουμε αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας από όλο τον κόσμο. Αντιμετωπίζουμε κάθε ξυλουργικό έργο με μεράκι και αφοσίωση στην λεπτομέρεια, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται απόλυτα στις απαιτήσεις και τον προσωπικό χαρακτήρα του κάθε πελάτη, ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου.

Είτε επιθυμείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με μοναδικά έπιπλα, είτε να αναβαθμίσετε τον επαγγελματικό σας χώρο, η επιχείρησή μας είναι εδώ για να κάνει τις ιδέες σας πραγματικότητα.
 

 

 

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να πραγματοποιήσουμε το επόμενο ξυλουργικό σας έργο. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε με επαγγελματισμό και χαμόγελο, προσφέροντας μοναδικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Περισσότερα